Utbildning & Föredrag

Vi erbjuder utbildning & föredrag där du själv eller i grupp ökar din medvetenhet och kunnande.

Utbildning

Vår standardkurs innehåller teori gällande trädvårdens grunder tillsammans med praktiska övningar. Självklart finns det även möjlighet att skräddarsy en utbildning efter just era behov och ansvarsområden.

Föredrag

Trädvårdens grunder och beskärning.

Föredragets huvudsyfte är att ge dig som åhörare en förståelse för trädets uppbyggnad samt vilken innebörd dessa har för trädet, dess omgivning och ägare. Vår förhoppning är att förvärvad kunskap ska förenkla dina beslut rörande trädvård och beskärning. Vi vill på ett pedagogiskt vis förmedla den lärdom som krävs för att i större utsträckning kunna ta hand om och vårda träd på eget initiativ utan att skada.

Sjukdomar, skador och övriga defekter på träd.

Föredragets huvudsyfte är att förmedla kunskap som underlättar att på egen hand upptäcka sjuka träd samt defekter och skador på träd för att i god tid undvika skador på trädet eller dess omgivning. Föredraget är utformat för att tydliggöra de trädsjukdomar som finns i omlopp i dagsläget samt att presentera information kring de tydliga och otydliga skador och defekter som ett träd kan inneha och vilken betydelse de har för trädet.


Föredragen genomförs i samarbete med 

Föredragshållare:

Andreas Eriksson - ISA- certifierad arborist, TRAQ-licensierad, QTRA-licensierad

Robert Andreasson
- ISA-certifierad arborist, TRAQ-licensierad, skogs och träingenjör, certifierad utbildare för Säker Skog


För mer information samt om du behöver hjälp med dina träd är du alltid välkommen att kontakta oss på Yggdrasil - alltid kostnadsfri offert.

Din certifierade arborist & trädkonsult i Skåne.

Helsingborg • Lund • Malmö

Box 26, 246 21 Löddeköpinge
042-14 16 93 • 040-15 36 93

info@ygts.se

© Yggdrasil Trädservice AB
Hemsida: Publiciteta&Co